Palvelut

Kasvohoidoissa käytämme Massadan tuotteita
Kasvohoidoissa käytämme Massadan tuotteita
Kasvohoidoissa käytämme Espanjalaista luonnonkosmetiikkaa.

Kasvohoidoissa valitaan juuri sinun iholle sopivat tuotteet. 

 INSPIRAATIOTA LUONNOSTA

ULKOINEN KAUNEUS KUMPUAA SISÄISESTÄ TASAPAINOSTA
Massada The Natural Therapy on uusi konsepti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa. Sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.
Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista.
MULTISENSORINEN TUOTELINJA
Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja.
Miellyttävät tuoksut ja multisensoriset koostumukset perustuvat käyttämiimme raaka-aineisiin - bioteknologia, kasviuutteet, vitamiinit, Kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt ja kukkaisvedet - aktiiviset raaka-aineet korkeina pitoisuuksina yhdistettynä bioteknologiaan takaavat tehokkaat tulokset.
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi on hyvä tapa saada näyttävyyttä omiin luonnon ripsiin sekä kulmakarvoihin. Taivutus ripsissä kestää n.4-8 viikkoa. Kulmien laminointi n.3-6 viikkoa. Käsittely voidaan tehdä uudelleen n.6-8 viikon kuluttua. Ripsiä ja kulmia voidaan värjätä taivutusten välissä. Käsittelyn jälkeen ripsiä ja kulmia tulisi hoitaa niille sopivalla seerumilla. Meillä on myynnissä kulmiin ja ripsiin sopivat kotihoitoaineet. Lopputulos riippuu omista ripsistä sekä kulmista. Jos esimerkiksi kulmissa oma karvojen määrä on hyvin vähäinen, voi olla että laminoinilla ei saada tarpeeksi tuuheaa lopputulosta. Käsittelyyn tulisi saapua ilman meikkiä ja myös piilolinssit on poistettava. Käsittelyn jälkeen ripsiä eikä kulmia saisis kastella tai meikata 24 tuntiin. Myös saunomista ja hikoilua tulee välttää ensimmäisen vuorokauden aikana.

Ripsipidennykset
Ripsipidennykset

Ripsipidennykset on mahdollista toteuttaa monella eri tekniikalla, riippuen siitä minkälaista lopputulosta asiakas toivoo. Klassissa ripsipidennyksissä omaan luonnonripseen liimataan yksittäinen kuituripsi. Volyymi ripsiä tehdessä omaan luonnonripseen kiinnitetään viuhka, joka on tehty useammasta ripsikuidusta. Lopputulos riippuu asiakkaan omien ripsien laadusta sekä asiakkaan toiveista. Ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Ripset tulee pestä päivittäin, eikä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä suositella. Ripsipidennyksie laittoon tai huoltoon tulessa tulisi saapua puhtailla silmillä. 

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen tapa poistaa karvat mistä tahansa. 

Karvat pysyvät poissa 3-8 viikkoa ja seuraavan kerran karva kasvaa heikommin.

Ennen ja jälkeen sokeroinnin:
 
-Ihon pitää olla terve

-Karvan tulee olla vähintään 2mm pitkää

Kestävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi karvan kannattaa antaa kasvaa 2 viikkoa.

 Ennen sokerointiin tuloa älä rasvaa ihoa samana päivänä, äläkä kuori paria päivää ennen sokerointia.

Sokeroinnin jälkeen ihoa tulee kuoria ja rasvata säännöllisesti, jotta vältettäisiin sisään kasvaneet karvat.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä.